HEM GROUP A/S

Vi har mere end 30 års erfaring med eget opskæreri
og handel med hele træbaserede plader.

HEM Group er totalleverandør

Med mere end 30 år i branchen, er HEM Group totalleverandør af træbaserede plader i mange industrier, herunder bl.a. køkken-, møbel-, inventar-, beton- og element, emballage- og bygge/entreprenørbranchen.

Vi råder over branchens største savekapacitet i Danmark, og kan derfor både levere hele plader og plader opskåret i ønskede fixmål.

Vi har egen import fra hele verden med lager i Århus og Hem.

Mere end 90% af vores træ er FSC- eller PEFC-certificeret. Desuden imødekommer vi alle de højeste standarder på de globale markeder indenfor CARB, TSCA samt de tyske formaldehyd standarder (German Standard).

Vi er 100% B2B leverandør, og handler indenfor mange brancher

Vi har branchens største savekapaciteter, et bredt sortiment, og leverer:

 • et stort spænd af tykkelser og længder link til produktside
 • forarbejdede plader, herunder eksempelvis kantforseglet, med udfræsede huller, lakeret, malet m.v.
 • færdige produkter klar til montering på byggepladsen
 • et minimum af spild via avanceret optimerings software
 • høj grad af leveringssikkerhed
 • korte leveringstider, således plads- og likviditetskrævende lagerbindinger undgås
 • flere gange ugentligt i hele landet
 • høj grad af know-how baseret på mere end 30 år med industriopskæring
 • mere end 90% af vores træ som FSC- eller PEFC-certificeret. Desuden imødekommer vi alle de højeste standarder på de globale markeder indenfor CARB, TSCA samt de tyske formaldehyd standarder (German Standard) – krav som kun intensiveres fremadrettet.
 • et kompetent salgsteam hvoraf størstedelen har mellem 20 og 30 års erfaring inden for hhv. møbel- og emballagebranchen, industri og tømmerhandlerudsalg, pladebranchen samt international trading af særligt krydsfinerprodukter
 • AAA kreditvurdering

Det siger vores kunder

Ambiente

"HEM er super dygtig til at samle trådene for os. De kender os indgående og stiller relevante og uddybende spørgsmål til vores bestillinger. Efterfølgende sørger de meget professionelt for at sammenlægge og optimere vores ordrer, så spild reduceres, og det hele kan leveres i samlede leveringer. Oplever vi noget uforudset op mod vigtige deadlines, er HEM rigtig god til at trylle noget igennem. Det er fantastisk, når man har arbejdet sammen i så mange år, at vores behov altid tages for givet."


Jacob Moselund - Project Manager

 

Designa

"Vi har selv industrisave i vores produktion, men der er bedre forretning i at placere de store mængder ved HEM, og deres store lagerbeholdning sikrer os korte leveringstider. Samarbejdet fungerer mega godt, aldrig nødvendigt med opfølgning, HEM finder altid løsninger på hasteopgaver og uanset hvem man får fat i ved HEM, får man hurtig og professionel hjælp."


Karin Jeppesen
- indkøb

 

JKE

"Med HEM har vi klare aftaler omkring faste leveringstider, og HEM har så meget struktur, at aftalerne altid overholdes, og det giver os en høj grad af leveringssikkerhed. Derudover er det også af stor betydning, at vi kan indgå prisaftaler, så priserne ikke varierer fra gang til gang. Hos HEM er der altid hurtig respons på forespørgsler- det fungerer bare!"

Mark Dige Høgh - Sourcing Manager

HOLMRIS B8

"I samarbejdet med HEM har vi altid god kommunikation og et højt informationsniveau undervejs i processen. De udviser stor fleksibilitet ved hasteopgaver, har korte leveringstider, og så er de rigtig gode til at skaffe alle slags plader. Samtidig er det en stor fordel, at de også kan levere i mindre mængder. Og så er det meget vigtigt for os, at HEM har 100% styr på alle certificeringerne."

Steffen Max - CSR Direktør

Dansk Export Emballage

"Prisen spiller en væsentlig rolle, men den tætte relation vægter om muligt endnu mere. Der er aldrig problemer i samarbejdet, tværtimod har vi i flere tilfælde oplevet, at HEM har leveret en service udover det forventede! HEM leverer altid til tiden, og er i stand til at levere hurtigt med kort varsel, det betyder rigtig meget for os. Det er desuden af stor betydning for os, at HEM er langt fremme ift. bæredygtighed."

Thommas Bøgh Jensen - Direktør

BF12

"HEM prioriterer certificering højt, det giver tryghed og fremtidssikrer samarbejdet. Det er vores erfaring, at HEM er ligeså kompetent til håndtering af certificering, som de er til at levere produkter af høj kvalitet. Det giver os en bekymringsfri hverdag, at HEM er lagerførende i Danmark af et bredt udvalg. Vi kan trække efter behov, og vi slipper for selv at tage den risiko, der kan være forbundet med at købe plader hjem fra udlandet."

Jørgen Kristensen - Direktør

Danket

"Vi får rigtig mange ordrer, fordi HEM har så stort og bredt et sortiment, at vi hurtigt kan få plader leveret, og det er afgørende i vores branche. HEM har et godt overblik, samler vores leveringer, og vi ved, at når først vi har afgivet ordren, er der styr på det, og pladerne kommer som aftalt og i den rette kvalitet. HEM er en vigtig samarbejdspartner for os, og de har stor indflydelse på, at det glider godt i vores produktion i dagligdagen."

Danket A/S

Flemming Bakkegaard - Produktion og indkøb

Danpal

"Der er altid god kontakt ind i HEM, og i den forbindelse en god og hurtig service. Ved hastesager er HEM løsningsorienterede, så vi kan holde vores kunder i gang, og de leverer til aftalt tid og i den rette kvalitet. HEM har taget sin andel af såvel det miljømæssige- som personlige ansvar, og er fremme i skoene på certificeringsdelen. HEM har grebet opgaven professionelt, og bygget det godt op."

 Danpal

Christian Lisberg - Direktør

Davidsen

"Blandt vores leverandører er HEM skarpe, fordi de i tillæg til salg af hele plader, har eget opskæreri med industrisave, hvor man kan tilpasse pladerne i fix mål, bore huller og foretage andre former for forædling. Vi ser større og større efterspørgsel på præfabrikerede plader, fordi kravene til hastighed i byggeriet stiger, og HEM leverer hertil med høj kvalitet."

Preben Rauff - Kategorichef

Erfa

"Alle vores leverandører gennemgås med jævne mellemrum, og hvad HEMs produkter og services angår, har vi ikke fundet alternativer, hvor vi har mødt samme kombination af høj service, gode produkter og hurtige leveringstider. Grundlæggende er det bare sindssygt let at handle med HEM."

Simone Annfeldt - COO

Kastrup

"Fleksibiliteten i HEM er alfa og omega, de har en evne til at redde os på målstregen, hvis der sker noget uventet. HEMs store lager giver os hurtig og præcis levering, så vi ikke selv skal finansiere og finde plads til ekstra lagerhold. HEM glimrer ved deres proaktivitet, når de foreslår forbedringer i vores handelsmønstre, så vi eksempelvis sparer fragt og håndteringer. Der er aldrig problemer i samarbejdet, relationerne stikker dybere end blot snak om pris og plader, det værdsætter vi i samarbejdet med HEM."

Steen Strøm Jensen - Teknisk afdeling

Skibbild Møbelfabrik

"HEM har et stort udvalg af plader, og vi oplever altid en høj kvalitet i de opskårne plader vi modtager. De er dygtige til at optimere den enkelte plade med et minimalt spild til følge, det holder prisen nede, og derfor kan det ganske enkelt ikke betale sig for os, selv at opskære. I HEM har vi en samarbejdspartner, der ikke kræver nogen form for opfølgning internt hos os, når ordren er sendt, rører vi ikke mere ved den, førend pladerne leveres i rette kvalitet og til den aftalte tid – det skaber tryghed og stor værdi hos os."

Skibbild Møbelfabrik ApS

Henrik Andersen - Direktør

Triarca

"Vi har lavet en meget nøjagtig kravspecifikation til HEM, som de efterlever, og det giver os tryghed. Pladens placering i vores skabe, og det forhold, at skabene er ventilerede og står udendørs i al slags vejr, stiller store krav til pladens høje kvalitet. Vores kunder er bl.a. de store fiber selskaber, og det, at vi med sindsro kan beskrive certificeringerne overfor vores kunder, giver stor værdi."

Triarca

Keld Nebel Jørgensen - Quality Manager

XL-BYG Bramming

"Vores produkter er meget prisfølsomme, og derfor er det afgørende, at de prisindikationer vi får, holder stik. HEM har god indsigt i, hvordan markederne omkring os bevæger sig, og forventes at bevæge sig, og det har vi løbende tæt dialog om. Vores samarbejde beror på tillid, og vi ville være ilde stedt uden. HEM er god til at følge op på forespørgsler, og vender hurtigt tilbage – samarbejdet fungerer fantastisk!"

Jørgen Povlsen - Indkøb

A-Consult Agro A/S

"HEM kender os rigtig godt, og den fleksibilitet de viser os, gør det nemt at handle med dem. Vi har sammen opbygget et tæt samarbejde, der fungerer rigtig godt. Vi har ikke altid mulighed for at bestille i god tid, og derfor har vi med HEM lavet aftale om, at de altid har opskårne plader liggende på lager i vores fix mål, så vi kan trække fra dag til dag, det sparer både plads og likviditet ved os."

A-Consult Agro A/S

Søren Pauls - Produktions- og montageleder

Contiga

"HEM har et godt produktkendskab, er yderst kompetent i deres produktion, og det er uomtvisteligt, at vores daglige kontaktperson har et stort speciale, i de produkter vi køber. De er fremsynede, og har fingeren på pulsen ift. fremtidige prisudviklinger, og det gør dem til en god sparringspartner, som vi roligt kan læne os op ad, når det kommer til træbaserede produkter."

Contiga

Thomas D. Holm - Indkøbschef

HEM group A/S anvender cookies til statistik og til at huske dine indstillinger  Læs mere